V katalogu máme 6811 obchodů a 571 hodnocení

Novinky

Kontakt

Přidat obchod

Seznam hodnocení

avatar
KINGSHOP.CZ
vloženo: 19.05.2018

stále cekame na vasi odpověď co se tyka reklamace, bohužel neodpovidate a není mozne jinak se s vámi spojit, jelikož objednavku se jmenem Marcelka nemůžeme najit :(((


avatar
Petr
vloženo: 16.05.2018

Firmu Kamenstav nedoporučuji a před ní varuji. Když už se pro ni rozhodnete, tak nepodepisujte smlouvu o dílo s rozpočtem s neúplnou přesností, protože se nestačíte divit o kolik cena stoupne. Naúčtují i předvídatelné položky před podpisem smlouvy. Že vám předkládají rozpočet s neúplnou přesností vám neřeknou. Lidé v téhle firmě jsou arogantní, nespolehliví a nedodrží co si s vámi domluví. Své chyby při realizaci nepřiznají, naopak to otočí na vás.


avatar
Petr
vloženo: 16.05.2018

Firmu Kamenstav nedoporučuji a před ní varuji. Když už se pro ni rozhodnete, tak nepodepisujte smlouvu o dílo s rozpočtem s neúplnou přesností, protože se nestačíte divit o kolik cena stoupne. Naúčtují i předvídatelné položky před podpisem smlouvy. Že vám předkládají rozpočet s neúplnou přesností vám neřeknou. Lidé v téhle firmě jsou arogantní, nespolehliví a nedodrží co si s vámi domluví. Své chyby při realizaci nepřiznají, naopak to otočí na vás.


avatar
sabagab
vloženo: 10.05.2018

I se zmítajícími těhu hormony jsem naprosto spokojená jak s kvalitou, tak s rychlým doručením, barvičkami i složením zásilky :) Za mě doporučuji každému kdo chce za málo peněz hodně muziky :)


avatar
Naděžda Slánská
vloženo: 17.04.2018

Vše v pořádku, jsem nadmíru spokojená!


avatar
Sabina Juhasova
vloženo: 17.04.2018

Vše super! Doporučuji!


avatar
Sabina Juhasova
vloženo: 17.04.2018

Vše super! Doporučuji!


avatar
Sabina Juhasova
vloženo: 17.04.2018

Vše super! Doporučuji!


avatar
Tonda
vloženo: 13.04.2018

absolutní nespokojenost,dodané jiné zboží,nemožnost se dovolat a reklamovat zboží.NIKOMU NEDOPORU4UJI


avatar
Tonda
vloženo: 13.04.2018

absolutní nespokojenost,dodané jiné zboží,nemožnost se dovolat a reklamovat zboží.NIKOMU NEDOPORU4UJI


avatar
Martina
vloženo: 12.04.2018

V první objednávce poslali hrozné oblečení, které vůbec neodpovídalo popisku na internetu - na VLASTNÍ NÁKLADY 500 Kč, jsem zboží vrátila a chtěla vrátit peníze. Za 14 dní, přesně den po propadnutí lhůty na vrácení mi TEN SAMÝ BALÍK poslali zpět. Opět jsem ho vrátila - ZASE ZA DALŠÍCH 500 Kč z mého a musela jsem si vybrat jiné dražší zboží, protože jinak bych neměla absolutně nic !! Takže za mě už nikdy víc, je to PŘÍŠERNÝ OBCHOD !!


avatar
KINGSHOP
vloženo: 10.04.2018

mila Marcelko muzete nam sdelit o cislo objednavky , neregistrujeme totiz zadnou nevyrizenou reklamaci


avatar
KINGSHOP.CZ
vloženo: 10.04.2018

mila Marcelko, zaslete prosim číslo vasi objednávky k overeni, nas eshop totiž neregistruje zadnou nevyřízenou reklamaci, staci když to vložíte do těchto recenzi nejlepe opet 4x, tesime se na odpověď :)))


avatar
Gabriela
vloženo: 09.04.2018

Neseděla mi velikost bot. Tak jsem zboží reklamovala. Nejprve byli vstřícní, ale po odeslání mi řekli, že zboží je prý porušené, což dle mne nebylo a že reklamaci neudělají. Takže za mne už nikdy více.Zbytečně jsem přišla o peníze. Boty byly nové.


avatar
Alex
vloženo: 09.04.2018

Překladač Anobic 8000 Pro rozeznává hlas, překládá text do cílového jazyka a díky pokročilé technologii překlad také vyslovuje. Funkce překladu textu a výslovnost přeložených vět funguje nezávisle na internetu, nicméně funkce rozeznávání řeči vyžaduje připojení k internetu za pomocí sítě WiFi.


Copyright © 2011 InternetoveObchody.cz | Podmínky užívání