Proč je parfém SAY international tak levný?

Proč kupovat parfém za 3.500,- Kč, když jeho výrobní cena je asi 50,- Kč ? 
Záleží, jakou cestou jde parfém k nám

Nekupujte v obchodech, kde platíte hlavně za obal. Kupujte 10x levněji a plaťte pouze za kvalitu! Kupujete parfém proto, abyste voněli, a ne proto, abyste měli doma krásnou růžovou lahvičku za cca 1.000,- Kč, kterou nikdo neuvidí. Výrobní cena vůně, o kterou Vám jde, je 2 Euro = 50 Kč! Nevěříte? Většinu trhu na světě zásobuje jedna výrobna. Nemusíte platit 3.000,- Kč, když naprosto stejnou věc můžete mít za 300,- Kč.

Firma SAY neinvestuje do reklam, ale investuje určitý procentuální zisk do odměn zákazníkům, kteří si to nenechají sami pro sebe, ale řeknou o tom i dalším. Výhodné už je jen nakupovat a ušetřit, ale můžete si tak i vydělat  peníze

Můžete ušetřit a vydělat peníze za to, že o této výhodě řeknete ostatním! Napište mi na ICQ v levém menu v kontaktech a já Vám vše ráda podrobně vysvětlím.

Některé zájemce a členy klubu již první měsíc těšila krásná výplata.

JAK se stát spokojeným zákazníkem a ještě na tom vydělat ?

Staňte se spokojenými zákazníky, ať už máte zájem o stabilní příjem nebo o produkty. Já osobně zastávám názor, že nejlepší je kombinace obojího. 90% lidí stejně vůně používátak proč si je nekupovat 10x levněji a postupně tvořit svou finanční i časovou nezávislost.

Ráda bych Vám zdůraznila, že cílem vydělávání v síťovém marketingu není parfémy prodávat, ale tvořit síť lidí, kteří si budou nakupovat sami pro sebe a pouze doporučovat tuto výhodu dále, ať už osobně nebo prostřednictvím internetu. Samozřejmě, pokud chcete, tak můžete parfémy i prodávat a mít z jednoho produktu zisk 100,- Kč a více.

Já osobně registruji lidi pod sebou do řad, a proto, i když se do vytváření své vlastní sítě nepustíte naplno hned od začátku, tak stejně pod Vás někoho dám. To znamená, že na zajímavé finanční částky se můžete dostat, i když nebudete mít na práci moc času.

Chci Vám na svých stránkách ukázat, že vydělávat na internetu lze i bez obrovských investic. Nejspíše to nebudou milióny, ale docílit pravidelný, velmi slušný příjem není až tak nemožné. Vždy však mějte na paměti tři základní pravidla pro podnikání na internetu!

Něco málo investovat, neustále se učit a zdokonalovat a vytrvale pracovat!

Bez dodržování těchto základních pravidel podnikání na internetu nemáte šanci vydělat ani korunu. Pojďme se spolu podívat, jaké možnosti nám současný internet poskytuje k tomu, abychom si vylepšili svou finanční situaci bez velkých rizik a investic. 

Je to velice snadné. Každý z nás běžně používá nějaké vůně, ať už deodoranty, sprchové gely nebo toaletní vody či parfémy. Používejte je dále, ale nechte si za to platit!

 

Budu se těšit na naši spolupráci. ICQ:  208-034-609

9 z 10 inteligentních lidí u této nabídky řekne ANO, jelikož když dám vedle sebe dvě shodné věci a cena se liší 7-10x, tak pak není o čem přemýšlet. Navíc , když ještě máme vydělávat peníze za to, že využíváme této výhody.