Interiéry pro školská zařízení, edukační pomůcky a hračky


Inspirace pro Vás!

Vizualizace a realizace vybavení interiérů

Nechte se inspirovat našimi návrhy vybavení interiérů pro školská zařízení. Návrhy zhotovujeme na základě dlouholetých zkušeností a předchozích realizací. Plánujete obměnu vybavení nebo zřizujete zcela novou místnost? Neváhejte nás kontaktovat.

Zobrazit návrhy

Informatika pro ZŠ

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy provedlo revizi rámcového vzdělávacího programu pro základní školy, posílilo hodinovou dotaci předmětu INFORMATIKA a zásadním způsobem upravilo jeho obsah.

V revidovaném RVP je obsah předmětu Informatika zaměřen na rozvoj informatického myšlení, tedy na schopnost strukturovaného myšlení, dále na práci s informacemi, schopnost popsat a analyzovat problém, určit podstatné a hledat řešení.

Pomůcky a inspirace do hodin Informatiky jsme pro Vás připravili již v předstihu.

Zobrazit podrobnosti

Doporučujeme

Dostupné
Interaktivní monitor insGraf DIGITAL FUTURE 65
585022

51 999 Kč*
Náhled
Dostupné
Robot Photon STEAM/MINT
821200CZ

5 799 Kč*
Náhled
Dostupné
Sušák na výkresy kovový
133147

3 299 Kč*
Náhled
Dostupné
Koutek Flóra
099386

61 999 Kč*
Náhled
Dostupné
Sada sedáků Paolo 2
101841

15 992 Kč*
Náhled

Skupina Insgraf

je komplexním dodavatelem vybavení a edukačních pomůcek pro jesle, dětské skupiny a školy všech stupňů.

Kompletní nabídka pro jesle a dětské skupiny – nábytek, interiérové vybavení, koberce, nástěnné dekorace, pomůcky pro krmení a odpolední odpočinek dětí, edukační hračky, pomůcky pro senzorickou integraci v jeslích a v dětské skupině.

V internetovém obchodě Insgraf.cz prezentujeme certifikované nábytkové sestavy, stoly a stolky, židle a dětské židličky určené pro jesle a dětské skupiny. V nabídce vybavení pro jesle a dětské skupiny dále naleznete pomůcky pro krmení dětí, včetně bezpečných jídelních židliček i praktických židlí pro personál. Dále zde prezentujeme lehátka, postýlky i bezpečná molitanová hnízdečka pro odpolední odpočinek dětí. U veškerých prvků vybavení školních interiérů dbáme na bezpečnost uživatelů, vysokou kvalitu použitých materiálů i provedení a v neposlední řadě i na estetické aspekty. V kategoriích doplňků naleznete nástěnné dekorace různých typů, včetně manipulačních, koberce s certifikací pro použití v jeslích i hrací podložky veselých barev. V kategorii edukačních pomůcek nabízíme hračky pro děti do 3 let a další výrobky, které mají pozitivní vliv na senzorickou integraci nejmenších dětí.

Vybavení a pomůcky pro mateřské školy – nábytkové sestavy, hrací koutky, výtvarný materiál, edukační materiály, pomůcky pro rozvoj hrubé i jemné motoriky.

Mateřská škola bezpečná a přátelská dětem – této mety lze dosáhnout mimo jiné vybavením zařízení certifikovaným a bezpečným předškolním nábytkem a edukačními a multimediálními pomůckami přiměřenými věku dětí. Komplexní nabídku vybavení pro mateřskou školu naleznete v našem internetovém obchodě. Pro mateřské školy doporučujeme certifikované dětské židličky ve velikostech 1-3, nábytkové sestavy s motivy i bez, lehátka a postýlky pro odpolední odpočinek, koberce, koberečky a dětský sedací nábytek. Děti předškolního věku milují veškeré druhy tvůrčích činností, pro které potřebují velké množství různorodých výtvarných a kreativních materiálů a pomůcek. V našem internetovém obchodě naleznete širokou nabídku výtvarných materiálů, včetně cenově zvýhodněných sad pro vzdělávací instituce.

Nábytek, nábytkové sestavy, školní lavice a židle – kompletní nabídka pro školská zařízení.

Nabídka vybavení pro školská zařízení je velmi široká. Naleznete zde regály, uzamykatelné skříně i prosklené vitríny do kmenových tříd a odborných učeben, certifikované školní lavice a židle, učitelské katedry a stoly, knihovničky a knihovnické regály, vybavení pro školní družiny a nábytek pro vybavení sboroven, kabinetů a ředitelen. V kategorii edukačních pomůcek naleznete edukační modely, manipulační pomůcky pro společné vzdělávání i názorné pomůcky pro elementární pedagogiku.

Vybavení pro střední a vyšší školy – školní lavice a židle, laboratorní stoly, didaktické pomůcky.

V komplexní nabídce vybavení pro střední a vyšší školy naleznete certifikované školní lavice i pracovní stoly vyrobené ze speciálních a odolných materiálů, dále vybavení laboratoří, odborných pracoven i konferenčních místností. Modulový sedací nábytek z naší nabídky nalezne využití při vybavení chodeb, vstupních hal a dalších společných prostor. Pozorností zákazníků doporučujeme rovněž multimediální vybavení, tablety, interaktivní monitory, projektory a vizualizéry. Nabízíme rovněž vybavení tělocvičen, včetně gymnastického nářadí a sportovních pomůcek.

Zapsat do seznamu

Žádné nákupní seznamy.
Vytvořit nový seznam